Bij The Holster Company is het uiteraard mogelijk uw bestelling te ruilen of retourneren (mits je bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. Gebruik hiervoor bij voorkeur het retourformulier dat u kunt downloaden onderaan deze pagina. We zouden het fijn vinden als u ook even een mail stuurt naar info@theholstercompany.eu als je wilt ruilen of retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn.

Je kunt het artikel retour sturen naar:

The Holster Company
Rondveld 9
5845 EP Sint Anthonis

Herroepingsrecht / Bedenktijd

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Indien je de gehele bestelling retourneert ontvang je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten retour. Enkel de kosten voor retour van jou naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien je een deel van de order retourneert, ontvang je alleen het bedrag van het geretourneerde product retour.
 
Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@theholstercompany.eu. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Let erop dat onze producten kwetsbaar zijn, in geval van retourneren dien je het product dan ook goed te verpakken.  Artikelen die beschadigd zijn kunnen wij niet meer verkopen en zullen wij dan ook niet kunnen refunden.
 
 
 
Download hier het formulier voor herroeping:  Formulier voor herroeping